Frakt

Vi har fast lav fraktpris på 49,- til nærmeste postkontor/post i butikk og 129,- for levering på døren.
Handler du for over 599,- så får du frakten gratis.

"Klikk og hent"

Vi tilbyr "klikk og hent" for de som vil hente varene selv. Hentetidspunkt velger du selv (vi har åpent hele døgnet).
Slik gjør du: Velg "klikk og hent" i kassen når du skal betale. Skriv i kommentarfeltet når du ønsker å hente varen. 
Du kan også sende oss en mail, sms eller ringe oss for å gi beskjed om endringer av hentetidspunkt.

Dersom du ikke har anledning til å hente varene selv kan vi levere de hjem til deg. OBS! Dette gjelder kun dersom du bor i Trøgstad.
Slik gjør du: Velg "klikk og hent" i kassen når du skal betale og skriv i kommentarfeltet om du vil at vi skal levere varene hjem til deg. Vi vil kontakte deg på telefon for å avtale tidspunkt.    

Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Retur

Vi har 30 dagers returrett. 
Dersom du ønsker å returnere en vare må du gi oss beskjed om det innen 30 dager etter at du har mottatt varen.
Send en e-post til: Post@kulebarn.no og gi oss beskjed om hvilke varer du ønsker å returnere så vil vi sende deg en returetikett på mail. Skriv den ut og fest på pakken. Du kan bruke samme emballasje du mottok varene i for retur. 
Dersom du ikke har mulighet til å skrive ut returetikett selv så kan vi sende en til deg pr post (men dette tar lenger tid). 
Alle varene som returneres må være i samme stand som når du mottok de. De må ha merkelapp på og være i original emballasje. 

Ønsker du å bytte en vare, følg samme steg som ved retur. Deretter må du bestille ønsket vare på nytt i nettbutikken og legge ut for frakten. Du vil få tilbakebetalt frakten etter at ordren er mottatt hos oss.