FRAKT

Vi har fast fraktpris på 79,- for pakke i postkasse, 99,- til nærmeste postkontor/post i butikk og 199,- for levering på døren.
Handler du for over 899,- så får du frakten gratis. NB! Dette gjelder kun når du velger pakke i postkasse eller post i butikk. 

"KLIKK OG HENT"

Vi tilbyr "klikk og hent" for de som vil hente varene selv. Hentetidspunkt velger du selv.
Slik gjør du: Velg "hent i butikken vår i Trøgstad" i kassen når du skal betale. Skriv i kommentarfeltet når du ønsker å hente varen. 
Du kan også sende oss en mail, sms eller ringe oss for å gi beskjed om endringer av hentetidspunkt.

Dersom du ikke har anledning til å hente varene selv kan vi levere de hjem til deg. OBS! Dette gjelder kun dersom du bor i Trøgstad.
Slik gjør du: Velg "hent i butikken vår i Trøgstad" i kassen når du skal betale og skriv i kommentarfeltet om du vil at vi skal levere varene hjem til deg. Vi vil kontakte deg på telefon for å avtale tidspunkt.    

LEVERING

Normalt har du varene på postkontoret 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. NB! I ferietider må lengre leveringstid påberegnes. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

RETUR

Vi har 30 dagers returrett. 
Dersom du ønsker å returnere en vare må du gi oss beskjed om det innen 30 dager etter at du har mottatt varen.
Send en e-post til: Post@kulebarn.no og gi oss beskjed om hvilke varer du ønsker å returnere så vil vi sende deg en returetikett på mail. Skriv den ut og fest på pakken. Du kan bruke samme emballasje du mottok varene i for retur. 
Alle varene som returneres må være i samme stand som når du mottok de. De må ha merkelapp på og være i original emballasje. 

BYTTING AV VARE 

Ønsker du å bytte en vare så gjelder de samme reglene som ved retur. Følg de samme stegene. Deretter må du bestille ønsket vare på nytt i nettbutikken og legge ut for frakten. Du vil få tilbakebetalt frakten etter at ordren er mottatt hos oss.